Atalanta-spillere vækket adskillige gange af brandalarm inden United-møde

​Seks gange ringede en brandalarm på hotellet, hvor Atalantas spillere har overnattet forud for aftenens Champions League-kamp mod Manchester United.

Atalanta har mildest talt ikke haft en optimal optakt til aftenens Champions League-opgør mod Manchester United. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ifølge Daily Mail ringede brandalarmen seks gange i løbet af natten mellem tirsdag og onsdag på The Edwardian Manchester, hvor Atalantas spillere har overnattet.

En anden hotelgæst skriver på Twitter, at alarmen ringede klokken 04:51, 05:00, 05:36, 06:11, 06:31 og igen klokken 07:13.

Daily Mail melder desuden, at Atalanta-spillerne naturligvis er ’rasende’ som følge af hændelsen, mens der dog ikke er kommet nogle officielle meldinger fra hverken spillere eller trænere i Atalanta-lejren.

Dog har Atalanta-spilleren Ruslan Malinovskyis kone, Roksana Malinovskyi, bekræftet episoden, og i samme ombæring udtrykker hun sin frustration i en Instagram-story, skriver Daily Mail.

– Jeg tror ikke, det var en tilfældighed. Tror I, det var det? Jeg tror det ikke.

– Sådan en varm velkomst fra de lokale er forfærdelig. Jeg håber, vores fans vil støtte vores spillere, og måske det samme kommer til at ske på et italiensk hotel, raser Roksana Malinovskyi. Instagram-opslaget er tilsyneladende fjernet igen.

Årsagen til, hvorfor brandalarmen gik af, er ifølge Daily Mail stadig uklar.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Nyt om ESL-fadæsen: Bruno Fernandes var klar til at forlade klubben

Næste artikel

Startopstilling: Rashford er tilbage i startelleveren

ANNONCE