Nyt om ESL-fadæsen: Bruno Fernandes var klar til at forlade klubben

Bruno Fernandes var angiveligt så meget imod planerne om en europæisk superliga, at han var klar til at forlade klubben.

Bruno Fernandes havde ikke meget tilovers for planerne om at skabe en lukket superliga for topklubber rundt om i Europa. Han var endda villig til at forlade klubben, hvis det rent faktisk var blevet ført ud i livet. Det skriver theathletic.com.

Manchester United var som bekendt én ud af i alt 12 europæiske klubber, som tilbage i april måned offentliggjorde, at man havde i sinde at skabe den såkaldte ESL (European Super League). Nyheden trak store overskrifter rundt om i verden, og tilhængerne af de klubber, som var involveret, reagerede med massiv modstand. Nu viser det sig, at flere spillere i Uniteds trup ligeledes var imod ideen om den nye liga.

Især det faktum, at man havde tænkt sig at tage konkurrencen ud af spillet ved at lave en turnering, som klubberne ikke kunne ryge ud af, gik imod Fernandes’ synspunkter. Endda så meget, at han havde planer om at indgive en transferanmodning til klubben, da han først hørte nyheden om, at ESL var en realitet. Tilmed skulle Luke Shaw have ytret sin utilfredshed overfor Ed Woodward og fortalt ham, at ideen om en lukket liga generelt ikke blev taget godt imod i omklædningsrummet.

Selvom planerne om ESL nu er røget i vasken indtil videre, og United var en af de første klubber til at trække sig fra projektet igen, har det sat sine spor i både klubben og dens fans. Herunder det faktum, at Ed Woodward i kølvandet på den utilfredshed, som blev ytret af fans verden over, valgte, at han forlader rollen som vicebestyrelsesformand i klubben ved årets udgang.

Vi kan kun spå om, hvad fremtiden kommer til at bringe, men én ting er helt sikkert; vi skal være glade for, at Fernandes stadigvæk er at finde i klubben!

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Solskjær stoler på sig selv og staben midt i svær periode

Næste artikel

Atalanta-spillere vækket adskillige gange af brandalarm inden United-møde

ANNONCE