Athletic: United-interesse gav Forster kæmpekontrakt

Manchester United var eftersigende interesserede i at hente Fraser Forster ind som De Gea-erstatning i 2016.

Real Madrid har i mange somre haft den helt store snøre ude efter David De Gea, og havde det ikke været for en tvivlsom faxmaskine, så havde spanieren med stor sandsynlighed også vendt snuden hjem til Madrid i 2014.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Igen i 2016 var den spanske hovedstadsklub igen på jagt, og her var interessen igen så intens, at United kiggede på alternativer til målmanden. Ifølge en af troværdige David Ornsteins kilder, så var Southampton-målmand Fraser Forster højt på listen, hvilket i sidste ende gam englænderen en klækkelig lønforhøjelse i den sydengelske klub.

– Han var på spring til at tage over for Joe Hart som Englands førstemålmand, og hvis du tror, du vil sælge ham til Manchester United for en meget høj pris, så sætter han sig ikke bare ned og siger: “Okay, jeg venter et års tid, men jeg venter med den løn, jeg får nu,” siger kilden.

Fraser Forster fik sin lønforhøjelse, men han fik ikke skiftet til Manchester United, da De Gea blev i det nordengelske. Siden blev Forster ramt af en formnedgang, og han er nu lejesvend skotske Celtic, hvor han gør det så godt, at et skifte tilbage til engelsk fodbold er på tale.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OT.dk anbefaler: Uniteds nye sensation

Næste artikel

Stor James-artikel: United var eneste mulighed

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share