OT.dk anbefaler: Uniteds nye sensation

Brandon Williams. Den 19-årige back er nu startet inde mod Partizan, Chelsea og Brighton – og haft “Man of the Match”-præstationer i alle kampene. Hvem er den nye komet, som ikke engang var med på pre-season-tur i sommer?

Historien om Brandon Williams er ret utrolig. Den unge englænder blev ikke taget med på pre-season-tur i sommer, hans navn fremgik ikke i bruttolisten til Europa League, og Ethan Laird blev nævnt før ham. 

Og nu står vi så her, hvor Williams er den første akademiteenager, der starter i en betydningsfuld ligakamp i indeværende sæson – og kvitterer ved at blive kampens spiller ifølge mange iagttagere. 

Her har du tre anbefalinger, der maler lidt flere nuancer ind i “the rise of Brandon Williams”:

Andy Mitten, South China Morning Post: “Brandon Williams imponerer Old Trafford, Ole Gunnar Solskjær og tidligere venstrebacker”

Den kendt Manchester United-journalist Andy Mitten, som blandt andet har været redaktør for fanmagasinet “United We Stand” siden 1989, dykker ned i den unge backs præstationer og ser på, hvad manageren samt tidligere United-spillere tænker om ham.

Joe Coleman, TalkSport: “Hvem er Brandon Williams?” 

Artiklen er et par uger gammel, men stadig relevant: TalkSport-journalisten giver god baggrundsinformation om den Manchester-fødte United-spiller, der har været fan af klubben hele sit liv. Coleman kommer også ind på, hvilke positioner Williams kan dække ind på. 

MxZvGx (YouTube-bruger): “Brandon Williams – Sæsonhøjdepunkter – 2018/19”

For de lidt mere nørdede typer, der bare ikke kan få nok af at kigge på den unge forsvarsslider, er her en 10 minutter lang video med Williams-aktioner fra akademiholdene i seneste sæson. Videoen giver et godt billede af, hvad han er for en type spillere – hvis du altså ikke allerede har fundet ud af det. 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Highlights: Se målene fra søndagens sejr

Næste artikel

Athletic: United-interesse gav Forster kæmpekontrakt

ANNONCE