OT.dk anbefaler: Uniteds nye sensation

Brandon Williams. Den 19-årige back er nu startet inde mod Partizan, Chelsea og Brighton – og haft “Man of the Match”-præstationer i alle kampene. Hvem er den nye komet, som ikke engang var med på pre-season-tur i sommer?

Historien om Brandon Williams er ret utrolig. Den unge englænder blev ikke taget med på pre-season-tur i sommer, hans navn fremgik ikke i bruttolisten til Europa League, og Ethan Laird blev nævnt før ham. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og nu står vi så her, hvor Williams er den første akademiteenager, der starter i en betydningsfuld ligakamp i indeværende sæson – og kvitterer ved at blive kampens spiller ifølge mange iagttagere. 

Her har du tre anbefalinger, der maler lidt flere nuancer ind i “the rise of Brandon Williams”:

Andy Mitten, South China Morning Post: “Brandon Williams imponerer Old Trafford, Ole Gunnar Solskjær og tidligere venstrebacker”

Den kendt Manchester United-journalist Andy Mitten, som blandt andet har været redaktør for fanmagasinet “United We Stand” siden 1989, dykker ned i den unge backs præstationer og ser på, hvad manageren samt tidligere United-spillere tænker om ham.

Joe Coleman, TalkSport: “Hvem er Brandon Williams?” 

Artiklen er et par uger gammel, men stadig relevant: TalkSport-journalisten giver god baggrundsinformation om den Manchester-fødte United-spiller, der har været fan af klubben hele sit liv. Coleman kommer også ind på, hvilke positioner Williams kan dække ind på. 

MxZvGx (YouTube-bruger): “Brandon Williams – Sæsonhøjdepunkter – 2018/19”

For de lidt mere nørdede typer, der bare ikke kan få nok af at kigge på den unge forsvarsslider, er her en 10 minutter lang video med Williams-aktioner fra akademiholdene i seneste sæson. Videoen giver et godt billede af, hvad han er for en type spillere – hvis du altså ikke allerede har fundet ud af det. 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Highlights: Se målene fra søndagens sejr

Næste artikel

Athletic: United-interesse gav Forster kæmpekontrakt

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share