Athletic: United overvejer Phillips-bud

Et opsigtsvækkende rivalskifte kan måske være på trapperne.

Uniteds midtbane skal forstærkes til sommer, og ifølge The Athletic er der en stigende fornemmelse af, at klubben vover sig på rov hos den bitre rival Leeds United.

Her render Kalvin Phillips rundt, og han er ifølge det troværdige medie udset som en af de spillere, der skal gøre Uniteds midtbane mere konkurrencedygtig.

The Athletic skriver, at klubben igennem såkaldte “intermediaries” er begyndt undersøge mulighederne for en transfer, der kan løbe op i 50 millioner pund.

Phillips har angiveligt været på Uniteds radar siden 2019, hvor blandt andet Mike Phelan blev imponeret over en præstation fra den defensive midtbanespiller. Siden er Leeds-spilleren blevet fast starter på det engelske landshold.

Der er dog et ikke uvæsenligt forhold, der kan blive en potentiel stopklods for transferen: Phillips og hans nærmeste familie er ifølge The Athletic kæmpe fans af Leeds United. Og er der én klub, man ikke kan lide på Elland Road, er det Manchester United.

Det er indtil videre uvist, om Kalvin Phillips kan se sig selv i den røde United-trøje.

Nemanja Matic har allerede meldt sin afgang, når denne sæson slutter, og det forventes, at Paul Pogba følger den rutinerede serber. Derfor er der nogle tomme midtbanehuller, United skal udfylde.

 

Forrige artikel

Schweinsteiger: Ten Hag kræver perfektion

Næste artikel

Optakt: Gode offensive takter skal fortsætte mod Chelsea

ANNONCE