Schweinsteiger: Ten Hag kræver perfektion

Erik Ten Hag er en af Europas bedste trænere, mener Tobias Schweinsteiger.

United-fanen Tobias Schweinsteiger har på egen krop mærket, hvordan Erik Ten Hag holder sine spillere på træningsbanen, indtil de leverer det perfekte.

Det betyder ifølge broren til Bastian Schweinsteiger lange træningspas i begyndelsen, men hvis den hollandske træner ser, at spillerne følger hans vejledning, er der kortere til badet.

Den yngre Schweini spillede på Bayern Münchens u-23 mandskab, da Erik Ten Hag havde ansvaret for hold.

– Efter nogle få uger fandt vi dog ud af, at der var mening med de lange træningspas. Han ville have, vi skulle være perfekte, og han stoppede træningerne, når noget var forkert, erindrer Schweinsteiger om sin tid under Ten Hag i et interview med manutd.com.

Træningerne under Erik Ten Hag inspirerede tyskeren så meget, at han i dag selv er gået trænervejen.

– Han var den første træner, jeg oplevede, hvor træningen fra opvarmning til den afsluttende kamp var ét samlet stykke. Og vi arbejdede, til det var perfekt. Det er en stor del af min filosofi også, siger han.

Den nuværende assistent i FC Nürnberg sammenligner Ten Hag med Pep Guardiola, der styrer tropperne hos Uniteds store rivaler i den anden ende af byen, Manchester City.

Det er em spilfilosofi med fokus på boldbesiddelse og genpres, og hvor hollænderen på førstehånd kunne følge Pep i deres fælles tid i Bayern München, er der også andre trænere, der har haft indflydelse på Ten Hag.

– Han lærte meget af Pep. (…) Han forbedrer sit spil, og der er mange af tingene, du ser på Peps hold, men du ser også andre træneres stil og klubbers filosofier i det, siger Schweinsteiger.

Det fulde interview med Tobias Schweinsteiger kan læses her.

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
21
Shares
Forrige artikel

United er fortsat skadesramt, når de torsdag tager imod Chelsea

Næste artikel

Athletic: United overvejer Phillips-bud

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
21
Share