Optakt: Gode offensive takter skal fortsætte mod Chelsea

Der venter et traditionsfyldt opgør mellem to engelske giganter, når Chelsea i morgen gæster Old Trafford. Vi klæder dig på til kampen i vores optakt her under.

Hvad der normalt ville være en afgørende kamp i ligaens absolutte top venter i morgen på Old Trafford. To giganter i engelsk fodbold, som under normale omstændigheder stadig ville have noget at sige i mesterskabskampen. Sådan står det bare desværre ikke til, når Chelsea i morgen aften gæster Old Trafford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Chelsea befinder sig i øjeblikket i et underligt stadie både på ledelsesgangene, hvor man stadig mangler en køber til den ejerløse klub, og sportsligt, hvor klubben sidder solidt på ligaens tredjeplads uden nævneværdig konkurrence fra de bagvedliggende, men også uden chance for at spille med om mesterskabet. For Londonklubben kulminerer sæsonen midt i maj, hvor Liverpool venter i FA Cup-finalen.

For Manchester United er situationen givetvis den samme – bare uden muligheden for et trofæ midt i maj. Efter weekendens nederlag til Arsenal har de fleste af os – Ralf Rangnick inkluderet – indset, at det ikke bliver til Champions League-bold i næste sæson. Dermed er der ikke andet end en god sæsonafslutning at stræbe efter i de resterende fire kampe.

Når det så er sagt, er det et historisk opgør, vi har på hænderne i morgen aften. Et opgør, som jeg, selvom holdene ikke kan kategoriseres som store rivaler, tror de fleste fans af begge klubber ville elske at vinde. Og selvom der ikke er det store på spil i morgendagens kamp, kan man håbe på elektrisk stemning på Old Trafford og en kamp a la den, Manchester United spillede i weekenden mod Arsenal, som endte med at blive en meget medrivende affære med en sprudlende Manchester United-offensiv. Dog forhåbentlig med et resultat, som favoriserer hjemmeholdet.

Dato, tid og sted

Kampen har kickoff i morgen, lørdag d. 28/04/2022 klokken 20:45.

Dommer

Mike Dean skal dømme kampen.

Skader og karantæner

Chelsea rejser med sikkerhed til Old Trafford uden Matteo Kovacic, Ben Chilwell, Callum Hudson-Odoi og Ross Barkley i truppen.
Derudover er der også tvivl om, hvorvidt Andreas Christensen, Antonio Rüdiger og Reece James bliver klar til opgøret.

For United vedkommende kunne Ralf Rangnick på pre-match pressemødet i dag afslører, at hverken Fred, Sancho eller Harry Maguire kommer til at blive klar til morgendagens opgør. Derudover bliver Edinson Cavani, Luke Shaw og Paul Pogba heller ikke klar til kampen.

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Dalot – Lindelöf – Varane – Telles

McTominay – Matic

Elanga – Fernandes – Rashford

Ronaldo

Chelsea

Mendy

Chalobah – Silva – Azpilicueta

Loftus-Cheek – Kanté – Jorginho – Alonso

Mount

Havertz – Werner

Hold øje med

Mason Mount har gang i en forrygende sæson. Med 10 mål og ni assists har englænderen vist sig som et stærkt offensivt våben for Chelsea, og Mount kunne sagtens komme til at gøre ondt på et Manchester United forsvar, som – både med og uden Maguire – har sejlet denne sæson.

Skribentens bud på kampens udfald

Jeg har ikke de store forventninger til Manchester United længere. Og det gælder sådan set også for kampen i morgen. For jeg tror, vi taber. Men jeg håber på en underholdende kamp, hvor Manchester United i det mindste leverer en lige så god offensiv præstation, som de gjorde på Emirates i lørdags. For underholdningsværdien bliver mit bud en medrivende 3-3 kamp.

TV

Kampen vises på TV3+ og Viaplay.

Husk, at du som altid også kan opleve kampen på Panenka i Aarhus og Den Glade Gris i København.

Forrige artikel

Athletic: United overvejer Phillips-bud

Næste artikel

Ung firkløver udtaget til Chelsea-opgør

ANNONCE