Avis: ChL erstattes af træningskampe

Manchester United planlægger en stribe lukrative venskabskampe for at dække over tabet af Champions League-millioner.

Med 11 point op til Liverpool på fjerdepladsen virker det efterhånden urealistisk, at Manchester United også næste sæson duellerer med de allerbedste i Champions League.

Det kører i øjeblikket så skidt for David Moyes’ mænd, at de kan komme til at stå helt uden for det europæiske selskab i næste sæson, og med de dårlige resultater følger en kæmpe økonomisk hovedpine.

En bare nogenlunde indsats i Champions League kaster rundt regnet 35 millioner pund af sig. United budgetterer med et tab på 20 millioner pund ved misset europæisk kvalifikation, men klubben har allerede udtænkt en strategi for, hvordan man indhenter en del af de tabte millioner. Det skriver The Guardian.

Løsningen er en masse træningskampe i Mellemøsten, hvor rigmænd og klubber ofte står klar med svimlende beløb for at lokke United til en træningskamp. Tilbud som oftest må afvises grundet andre forpligtelser.

Med ekstra tid i kampkalenderen kan det blive aktuelt. Klubben ser et stort marked for pay per view-salg af kampene via MUTV, og med de mange arabiske millioner for bare at stille op, vurderer klubbens finansielle eksperter, at mange penge ligger og venter i en europæisk tørketid.

United er flere gange stillet op til mere eller mindre ligegyldige kampe i forbindelse med klubbens traditionelle vintertræningstur i varmen.

Forrige artikel

Avis: Jones klar om en uge

Næste artikel

Sir Alex Ferguson: United skal nok klare sig under Moyes

ANNONCE