– Fellaini bliver et hit på Old Trafford

Assisterende manager Steve Round er overbevist om, at Marouane Fellaini viser sig at være en fantastisk køb.

Mange har kritiseret United for deres indkøb, eller mangel på samme, denne sommer. Eneste reele forstærkning er belgiske Marouane Fellaini, der blev hentet i Everton for omkring 27 millioner pund.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men spørger man Steve Round, er Fellaini lige netop det United har brug for, hvis man vil forbedre sig.

– Han vil kunne give os noget styrke og agressivitet i nogle opgør, og måske give mere plads til et par andre spillere. Det, sammen med den evne Marouane har til at score, gjorde at David Moyes følte Fellaini ville være et godt køb. Han kan score 10-15 mål per sæson, hvilket er fremragende for en midtbanespiller.

– Han kan spille lige foran forsvaret, han kan være helt centralt som en klassisk box-to-box spiller, eller han kan spille lige bagved angriberen. Det giver os noget til de forskellige kampe. Marouane var klar til at tage skridtet videre, og han vil passe fint ind her med hans professionalisme, siger Steve Round.

Og lige netop Steve Round kender Marouane Fellaini bedre end de fleste. Det var ham, der tilbage i 2008 flere gange tog til Standard Liege for at se nærmere på Fellaini, og i sidste ende endte med at anbefale Moyes at hente belgieren til Everton.

– Jeg så Marouane en del i Standard Liege, han var på flere klubbers ønskeseddel. Han var en usleben spiller på nogle områder, men havde alle de færdigheder der skal til. I løbet af fem år hos Everton, er han blevet en profil i Premier League. Han scorer regelmæssigt og har fysik, hvilket en den type spiller David Moyes hurtigt fandt ud af vi manglede her.

– Jeg er sikker på, at Fellaini hurtigt vil falde til her, og blive en vigtig del af Uniteds fremtidige succes, fortæller Steve Round i følge Daily Record.
 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Steve Round: Moyes vil blive en succes

Næste artikel

Keane og Lingard ønsket på udlån

ANNONCE