Van de Beek: Solskjær ønskede jeg blev

I et interview med FIVE – Rio Ferdinands Youtube-kanal – åbner Donny Van de Beek op om sin foreløbige tid i Manchester United. Hollænderen omtaler blandt andet det mulige skifte til Everton, som dog gik i vasken, fordi Ole Gunnar Solskjær ønskede at beholde den 24-årige hollænder.

Spilletiden har været begrænset, siden Donny Van de Beek sidste år drog til Manchester fra de vante rammer i Holland og Ajax Amsterdam. 

Derfor har Donny Van de Beeks bagland også undersøgt muligheden for et muligt skifte til Everton.

Skiftet blev som bekendt ikke til noget, og Ole Gunnar Solskjær er angiveligt en stor del af årsagen til dette.

– Jeg talte med manageren og med klubben, og de sagde, at de ville have mig til at blive her, fortæller Donny Van de Beek og fortsætter:

– Manageren var virkelig positiv omkring mig, og han sagde: ”Jeg har brug for dig, og jeg vil beholde dig her.”

Den manglende spilletid
Spilletiden har heller ikke i denne sæson hobet sig op for hollænderen, og han mangler stadig at spille sine første minutter i den nye sæson.

– Jeg har efterspurgt mere spilletid. Man kan træne hårdt hver dag, men i sidste ende har man brug for spilletid, fortæller Van de Beek og uddyber:

– Hvis man kun spiller en gang om måneden, kan man ikke vise sin bedste form – spilletiden er virkelig vigtigt.

– Det er virkelig svært. Det eneste, man kan gøre, er at træne virkelig hårdt hver dag. Jeg prøver at forbedre mig, og så må man bare vente på sin chance. Det er det eneste, jeg kan gøre. Hvis chancen opstår, skal jeg være klar til at gribe den – så simpelt er det, fastslår hollænderen.

Donny Van de Beek er da også åben for at spille andre positioner end den offensive midtbane, som han ofte indtog i Ajax. Selv har hollænderen også erfaring i positionen som 6’er fra tiden på både ungdoms – og seniorholdet i Ajax.

– Det er svært at sige (hvad min bedste position er, red.), fordi det afhænger af, hvordan man spiller som hold. Jeg mener, at min bedste position er 6’er eller 8’er, med den måde vi spiller på. 

– Jeg mener godt, jeg kan (spille som dybtliggende playmaker, red.). Men selvfølgelig ved jeg ikke, hvad manageren synes og forventer af mig, men jeg har spillet i den rolle før for Ajax. Jeg mener, jeg kan spille den rolle også, forklarer hollænderen.

Hele interviewet med Donny Van de Beek og Rio Ferdinand kan du se lige her.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

James kigger indad: Jeg tog ingen risiko

Næste artikel

Bruno tror på trofæer efter Ronaldo-ankomst

ANNONCE