Avis fanger Greenwood på træningsbanen

Den engelske avis The Sun bringer torsdag aften billeder af Mason Greenwood tilbage på træningsbanen.

Et af de største spørgsmål blandt Manchester United-fans i øjeblikket er holdningen til Mason Greenwood og hans mulige comeback i Manchester United.

Det er stadig uvist om Manchester United vælger at satse på den 21-årige spiller efter at han fornyelig fik droppet alle anklager mod ham efter han blev anholdt i januar 2022 for vold.

Mens alt andet lige, så tyder det dog på at den tidligere stjerne i Manchester United har påbegyndt noget genoptræning ovenpå frifindelsen.

Således bringer The Sun torsdag aften billeder af Greenwood, der med en personlig træner, gennemførte en træning på en fodboldbane i London.

De seneste meldinger har været at manager Erik ten Hag og spillerne er klar til at byde Greenwood tilbage på holdet.

Hvad tænker du om Mason Greenwood? Ser du en fremtid for ham i United? Giv din stemme herunder og smid gerne en kommentar!

1 kommentar
 1. Har selv tidligere været meget i tvivl, og har heller ikke sat mig helt nok ind i sagen.

  De fotos, som florerer på nettet, er jo absolut ikke bevis på, at han er skyldig i vold;
  – Hun kan været faldet og slået sig
  – Fået tæv af en anden
  – Brugt falskt blod for at hævne sig eller få opmærksomhed.

  Jeg tager ingens parti, og dømmer ingen i denne sag, men undrer mig da over, hvis billederne taler sandhed om vold, at sagen så blev droppet. Lydfilerne er ikke rar lytning, men hvem ved, hvad der er gået forud, og hvorfor er hun ikke rejst fra ham, hvis han var voldelig osv osv… Hvorfor puste en sag op, hvis der ingen sag er …

  Jeg er dog kommet til den konklusion, at jeg i bund og grund, kun ved hvad medierne, fotos og lydfil fortæller, og har ikke været en del af det selv og kender ikke til sagens indhold; sandt eller falskt og har ikke hørt, hvorfor politiet har droppet sagen, så jeg vil lade tvivlen komme Greenwood til gode.

  Så må han bevise sig på banen og også udenfor, fremadrettet, om han fortjener at spille for United. Det er jo da trods alt ikke en ueffen spiller at have i sit “arsenal”

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Berbatov: Gå efter de her målmænd

Næste artikel

Troværdige journalister: United lægger sidste bud på Mount

ANNONCE