Avis: Fergie klar med kniven

Wayne Rooney krævede ambitiøse spillertilgange for at blive i Manchester United, og til sommer vil angriberen blive vidne til et blodbad på Old Trafford….

Wayne Rooney krævede ambitiøse spillertilgange for at blive i Manchester United, og til sommer vil angriberen blive vidne til et blodbad på Old Trafford.

Op mod ti spillere kan blive skiftet ud, skal man tro normalt seriøse The Times. Blandt de spillere, som er på vej ud, er Michael Carrick, Owen Hargreaves, Michael Owen og Wes Brown.

Edwin van der Sar og Gary Neville ventes begge at stoppe karrieren, mens van der Sars backup, Tomasz Kuszczak, ikke kan acceptere at stå i skyggen af andre målmænd på Old Trafford.

Også Paul Scholes og Ryan Giggs hersker der usikkerhed omkring, selvom det er sandsynligt, at begge de to legender selv vil være herre over om karrieren skal fortsætte eller ej.

I jagten på nye spillere vil United fokusere britisk, da der nu stilles visse minimumskrav til truppens sammensætning i Premier League.

Evertons supertalent Jack Rodwell menes selvfølgelig at stå højt på Fergusons ønskeseddel, men også Sunderlands imponerende teenager Jordan Henderson er et transfermål til midtbanen.

Til målmandsposten er det efter sigende Fergusons plan både at give kassen for David De Gea i Atletico Madrid, men også samtidig at sikre sig Anders Lindegaard.

Forrige artikel

Sådan forløb de hektiske Rooney-døgn

Næste artikel

Optakt: Stoke City – Manchester United

ANNONCE