Lingard: Selvtilliden er høj

United-spillernes selvtillid steg et par grader efter gårsdagens sejr over Fenerbache ifølge Jesse Lingard.

United scorede for anden gang i sæsonen fire mål i samme kamp, da de i går besejrede tyrkiske Fenerbache. Unge Jesse Lingard scorede et flot mål, og han føler, at han og holdkammeraterne har en god selvtillid.

– Jeg synes, vores selvtillid er høj. Nu skal vi bruge de næste par dage på at blive klar til den store kamp på søndag. Vores hjemmekampe er de vigtigste, for hvis vi kan hente størstedelen af vores point der, kan vi tage mere selvtillid med til udekampene, siger englænderen til MUTV.

På søndag møder United Chelsea på Stamford Bridge. I sidste sæsons kamp på det stadion, scorede Lingard et flot mål. Han håber på, at United i denne sæson kan ændre et uafgjort resultat til en sejr. 

– Jeg nød det meget sidste gang, og det var dejligt at score. Vi endte dog med at spille uafgjort, så forhåbentlig kan vi få en sejr denne gang. Vi ved, det bliver en svær kamp, men vi har selvtilliden til at gå ud og vinde hver kamp nu.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho afslappet inden Stamford Bridge-gensyn

Næste artikel

Anmeldelse: Mads Timm - Sådan blev jeg ikke stjerne i Manchester United

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share