Avis: Hodgson giver Rashford chancen

Ifølge the Sun vil den engelske landstræner, Roy Hodgson, give Marcus Rashford muligheden for at imponere ham i landsholdssamlingerne inden den endelige EM-trup skal udtages.

Det har været en uforglemmelig sæson for bare 18-årige Marcus Rashford, og den personlige succes synes ingen ende at have for den unge skarpskytte. Idet Danny Welbeck igen har pådraget sig en langtidsskade, er Roy Hodgson på udkig efter en erstatning til sit landshold, der skal spille EM i Frankrig denne sommer.

Marcus Rashford har scoret syv mål i 16 kampe for Manchester United i alle turneringer før sidste spillerunde. Ud over Rashford får den mere rutinerede duo Jermaine Defoe og Andy Carroll også muligheden for at byde sig til i landsholdstræningen.  

Selvom Marcus Rashford får chancen for at vise sig frem, er det usandsynligt, at supertalentet, der kun har fået én kamp på det engelske U20-landshold, bliver udtaget til EM-slutrunden.

Den 12. maj kommer den nye udebanetrøje – Forudbestil den her

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Daley Blind stolt over defensiven

Næste artikel

Rygte: Everton vil kapre Mourinho

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share