Avis: Ratcliffe vil have øjeblikkelig styring over transfers

Ifølge den engelske avis The Telegraph ønsker Sir Jim Ratcliffe at få øjeblikket kontrol over klubbens rekruttering af nye spillere. Men det virker angiveligt usandsynligt, at Glazers vil acceptere dette.

Sir Jim Ratcliffe vil have øjeblikkelig indflydelse på Old Trafford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den engelske avis The Telegraph skriver mandag, at den engelske milliardær ønsker at få kontrol over Manchester Uniteds transferaktivitet, så snart Glazer-familien skulle acceptere hans bud på klubben. Så han får overtaget styringen allerede inden en klubovertagelse er endelig gennemført.

Det virker dog usandsynligt skriver The Telegraph, der mener at vide, at Glazers vil have en potentiel overtagelse gennemført, før de videregiver nøglerne til klubben til en ny ejer.

Ratcliffe er klar til at købe lidt over halvdelen af aktierne i Manchester United, hvilket vil gøre ham majoritetsejer i klubben. I samme bud vil han overlade 20 procent af aktierne til Glazer-brødrene Avram og Joel.

Fredag præsenterede Ratcliffe og Ineos et bud, der angiveligt værdisætter klubben til over fem milliarder pund – svarende til over 42,4 millarder kroner. Det er angiveligt højere, end hvad qatarske Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani værdisætter klubben til med sit bud.

Sir Jim Ratcliffe har tidligere også tilbudt at købe hele Glazer-familiens andel i klubben, der samlet udgør 69 procent af klubbens aktier.

Ingen medier kan endnu melde om et præcist tal på Ratcliffe og al-Thanis bud. Men flere mener at vide, at begge bud ligger under Glazers’ værdisættelse på seks milliarder pund – svarende til cirka 51 millarder kroner.

 

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Erik ten Hag: Bruno var fantastisk

Næste artikel

Daily Mail: United interesseret i kroatisk målmand

ANNONCE