Garnacho: De har behandlet mig som en af drengene

Alejandro Garnacho er faldet godt til på United-holdet. Han fremhæver især tre spillere, som har hjulpet ham meget med at falde til.

Alejandro Garnacho underskrev i fredags en ny femårs kontrakt med Manchester United. Den 18-årige kantspiller føler selv, at han er faldet godt til på holdet til trods for at være den yngste spiller i truppen.

– Fra den allerførste dag, jeg gik ind i omklædningsrummet, har de virkelig behandlet mig som en af ​​drengene, fortæller den unge kantspiller.

Han fremhæver især tre spillere, som har hjulpet ham meget.

– Især spillere som Lisandro Martinez, som er ligesom en far for mig. Han behandler mig som min far. Når jeg gør noget forkert, siger han det, og når jeg gør det godt, fortæller han mig det. Han prøver altid at hjælpe mig med alt, forklarer Garnacho.

– Så har du spillere som Bruno Fernandes, der er ret tæt på mig. Han hjælper med alt, hvad han kan. Jeg er også gode venner med De Gea, vi taler samme sprog, og han er en spiller, som jeg er meget tæt på, og vi har det rigtig godt sammen, tilføjer Garnacho afslutningsvist.

 

Forrige artikel

Owen: Newcastle og Manchester United sikre på top 4

Næste artikel

Schmeichel storroser Ratcliffe-projekt: Skiftede til Nice på grund af ham

ANNONCE