Avis: Shaw-handel i fare

Håbet om at hente Luke Shaw til Old Trafford har lidt et alvorligt knæk for United, efter den 18-årige back genovervejer sine muligheder. Det skriver The Guardian fredag aften.

Manchester United er ikke længere i førersædet til at hente Southamptons Luke Shaw. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det skriver The Guardian fredag aften. 

Den dramatiske udvikling skyldes ifølge avisen, at Luke Shaw er kommet i tvivl om, hvorvidt et skifte til Manchester United er det rigtige for hans karriere på nuværende tidspunkt.

Shaws slingrekurs kan derfor være en af forklaringerne på, at United i dag har valgt at forlænge Patrice Evras kontrakt med endnu en sæson.

Chelsea lurer

Selvom United stadig skulle ligge lunt i svinget til at sikre sig den 18-årige landsholdsspiller, er de ifølge The Guardian ikke længere favoritter til at hente ham.

Chelsea har længe været meldt interesserede i Shaw, ligesom en række andre Premier League-klubber følger englænderen tæt.

Et skifte til London-klubben kan dog blive bremset, eftersom Chelsea angiveligt ikke vil matche Southamptons krav om en transfersum på 30 mio. pund.

Samtidig skulle forrige sæsons Europa League-vindere “kun” være villige til at betale Shaw en ugeløn på 60.000 pund, mens United er klar til at forgylde ham med 100.000 pund om ugen.  

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Shaw fokuserer på England

Næste artikel

Stoppede van Gaal Kroos-handel?

ANNONCE