Sandheden om Ronaldinhos skifte til Barcelona

Siden den dag i juli 2003 har fans, ikke mindst i Manchester United, undret sig over, hvordan det gik så galt, da Peter Kenyon og Uniteds delegation af…

Siden den dag i juli 2003 har fans, ikke mindst i Manchester United, undret sig over, hvordan det gik så galt, da Peter Kenyon og Uniteds delegation af forhandlere ellers så ud til at være enige.

Her, 3 år efter, udtaler den daværende Paris SG-direktør Rodolphe Albert sig for første gang om situationen, som endte med, at Ronaldinho skiftede til FC Barcelona og senere blev verdens bedste, ifølge flere kåringer.

Uniteds daværende direktør, Peter Kenyon, var således blevet enig med Ronaldinhos bror Roberto Assis, som agerede agent for sin verdenskendte bror.

“Roberto havde færdiggjort en aftale i 2003, men United kom med tilbud, som var direkte latterlige,” udtaler Albert i dag.

Da vi kiggede efter andre interesserede klubber med Real Madrid i spidsen, gik der panik i Nike, som nu arbejdede dobbelt så hårdt på at få ham til en klub med deres logo på, og det blev Barcelona,” udtaler han.

Dermed erklærer han sig enig i mange supporters vrede imod Kenyon, som udover hans skifte til Chelsea, også har været sur over hans manglende vilje til at hente Ronaldinho.

Forrige artikel

United lander i morgen klokken 12:50

Næste artikel

Rooney klar til løvemad

ANNONCE