Avis: Ten Hag får større transferbudget af Glazer-familien

Glazer-familien er “tvunget” til at bruge flere penge på dette transfervindue

Manchester United har allerede købt Mason Mount og André Onana er millimeter fra et skifte til Old Trafford. Derfor har der i den seneste tid været spekuleret i fra diverse eksperter, hvor meget der egentlig er tilbage af Erik ten Hags transferbudget – og særligt i forhold til at klubben er på jagt efter en 9’er.

Men i følge The Express, så har Glazer-familien indset, at man bliver nødt til at frigive nok penge, så man kan få en ordentlig 9’er ind, fordi man er bange for, at klubbens værdi formindskes, hvis man ikke gør. Særligt når man kan se, at konkurrenterne opruster stort i dette vindue.

Hidtil har Glazer-familien været tøvende med at frigive midler til endnu en stor signing, men nu lader det til, at man vil investere i endnu en stor transfer, så man står bedre i forhandlingerne i salget af klubben.

Rasmus Højlund er stadig det varmeste navn, men også Randal Kolo Muani fra Frankfurt og Gonçalo Ramos fra Benfica nævnes blandt løse rygter.

I forhold til transferbudgettet, er man uanset overtagelse, underlagt FFP-reglerne, der automatisk begrænser beløbet i forhold til, hvor meget man må bruge på transfers og lønninger. Derfor ligger det også i kortene, at klubben kommer til at sælge en del spillere denne sommer.

 

1 kommentar
  1. Sælg for…..
    Jeg er lidt undrende overfor, at klubben ikke har solgt 3-4 spillere allerede. Lyt til lavere bud, spar lønnen, og få omrokeret nogle midler, så vi overholder ffp, men stadig kan forstærke os. Det burde have været en 9’er, som var det første der blev hentet..
    Der mangler måske den der sportsdirektør (ret mig venligst, hvis vi allerede har en), som har snuden i markedet, og ved hvad, og hvor meget der kan handles i, og som kan sætte nogle skub i tingene, og få handlerne gjort hurtigt.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel
Maguire og Rashford

West Ham sultne efter Maguire

Næste artikel

MEN: To spillere ikke kommet tilbage

ANNONCE