Bailly glad for at være tilbage

Eric Bailly er glad for igen at være tilbage i startopstillingen. Den 22-årige ivorianer håber nu, at han kan fortsætte med at få spilletid og tillid fra manageren.

Eric Bailly fik med en række overbevisende præstationer hurtigt overbevist mange Manchester United-fans om sit potentiale, efter han i sommer ankom til Old Trafford. 

Siden har den unge forsvarsspiller døjet med et par skader, mens han i januar måtte være fraværende grundet African Cup of Nations. Den 22-årige ivorianer er dog igen tilbage i startopstillingen, hvor han føler, han kan blive. Han er dog også klar over, at han skal fortsætte de gode præstationer.

– Jeg er kommet direkte tilbage i træningen, og her, efter der er gået lidt mere tid, er jeg kommet mig ovenpå skaden og er i god form. Jeg er tilbage sammen med resten af gutterne og føler mig ovenpå, fortalte Bailly MUTV fredag inden Watford-kampen.

– Jeg er stadig ung, så jeg har brug for spilletid og tillid fra manageren, så jeg kan opbygge den nødvendige erfaring. Det er vigtigt for mig – det hjælper mig, så jeg kan give mig fuldt ud for holdet. Jeg er her for at tage imod de muligheder, manageren giver mig.

United vandt som bekendt 2-0 i lørdagens kamp, i hvilken Bailly spillede alle 90 minutter. Nu venter så et cup-program med fire kampe, inden holdet igen skal i Premier League-aktion 4. marts. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Carrick får testimonial

Næste artikel

Zlatan: Vil vinde trofæer

ANNONCE