Carrick får testimonial

Michael Carrick får en testimonial efter sæsonen, som tak for mere end ti års tjeneste.

35-årige Michael Carrick er næsten som god rødvin. Han er bare blevet bedre med alderen. De seneste år har budt på den ene fornemme opvisning i elegance på midtbanen fra Carrick, der nu bliver belønnet for sit bidrag i Manchester United.

Klubben giver ham en testimonial efter sæsonen, endnu er ingen dato fastlagt, ligesom der heller ikke er fundet en modstander endnu. På rygteplan er Newcastle nævnt, da Carrick er vokset op i området, og startede karrieren i Wallsend Boys Club, inden han drog til West Hams ungdomsafdeling.

Carrick kom til United i 2006, og har siden spillet mere end 400 kampe i den røde trøje. Det er siden blevet til fem triumfer i Premier League, en titel i Champions League og flere andre titler.

Mens han aldrig rigtig har fået tillid på det engelske landshold, hvor det blot er blevet til 34 landskampe, har både Sir Alex Ferguson, David Moyes, Louis van Gaal og nu senest Jose Mourinho alle haft stor tiltro til Carricks evner på den centrale midtbane.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Overblik i David Beckham-sagen

Næste artikel

Bailly glad for at være tilbage

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share