– Basti havde brug for en ny udfordring

Philipp Lahm var ærgerlig over at se Schweinsteiger forlade Bayern, men er sikker på landsmanden vil få succes på Old Trafford.

Det er stadig lidt af en drøm for mange United-fans, at se Bastian Schweinsteiger spille i den røde United-trøje. Den 31-årige midtbanespiller har vundet alt hvad der er værd at vinde, og jagter nu titler og succes med Manchester United.

En af tyskerens tætte venner er Philipp Lahm, som har spillet sammen med Schweinsteiger både på landsholdet og i Bayern München. Og den alsidige forsvarsspiller var da også trist over at skulle miste hans gode ven.

– Det var trist da Basti skiftede, for vi har en stor historie sammen. Vi voksede op sammen i klubben og vandt Champions League og VM med Tyskland. Jeg var heldig at vinde disse ting med ham, men har også haft mange nederlag med ham. Det er skuffelserne der bringer dig tæt sammen, og Bayern har også haft en række skuffelser, siger Lahm i følge Sunday People.

Lahm er fortsat at finde i den tyske storklub, som skal op mod Arsenal i midtugens runde i Champions League. Og Philipp Lahm er sikker på, at hans gode ven Schweinsteiger nok skal blive guld værd for van Gaal og co i United, for Schweini er bedst når det virkelig gælder mener han.

– Basti ønskede en ny udfordring, og jeg har altid haft en fornemmelse af, at han drømte om en dag at spille i Premier League. Du kan stole 100% På Bastian. Det bliver rigtig godt for United. Han giver sig aldrig. Masser af pres, finaler, de store kampe – det er der han er bedst. Alle hold ville have gavn af ham, han er en fantastisk personlighed, lyder det fra Lahm.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Neville giver hjemløse tag over hovedet

Næste artikel

Lingard håber på mere spilletid

ANNONCE