Bayern boykotter britisk presse

Journalister fra The Sun og Daily Mirror er blevet bedt om at holde sig væk fra Manchester Uniteds og FC Bayerns returopgør på Allianz Arena.

FC Bayern straffer nu to engelske aviser for overskrifter, de bragte i kølvandet på Bastian Schweinsteigers udvisning mod Manchester United. 

Således er det faldet de tyske mestre for brystet, at The Sun og Daily Mirror i onsdags hhv. skrev “You Schwein” og “You Dirty Schwein” med henvisning til midtbanespillerens andet gule kort efter en for sen tackling på Wayne Rooney. 

Det betyder, at journalister fra de to tabloidaviser ikke bliver akkrediteret til returopgøret på Allianz Arena i næste uge. 

– Bayern München accepterer ikke den slags journalistik og fordømmer disse overskrifter på kraftigste vis, lyder det fra sydtyskerne i en officiel erklæring. 

En talsmand fra Uefa gør det over for nyhedsbureauet AFP klart, at Bayern er i sin gode ret til at nægte journalisterne at arbejde på stadionet.

Bayern er imidlertid selv blevet straffet af Uefa pga. en række nedladende bannere blandt fansene, da klubben spillede mod Arsenal i ottendedelsfinalen. Som en konsekvens af dette har klubben måtte betale en bøde på 10.000 euro, ligesom dele af Allianz Arena vil være lukket for tilskuere mod United. 

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

De Gea håber på VM-plads

Næste artikel

Fellaini vil jagte succes i United

Relaterede artikler
Total
0
Share