Fellaini vil jagte succes i United

Indtil videre har Marouane Fellaini ikke fået den store succes i United, men den store belgier er opsat på at arbejde hårdt for at slå igennem på Old Trafford.

26-årige Fellaini ankom få minutter før transfer-deadline i august sidste sommer. Mere end 27 millioner pund røg fra Old Trafford til Goodison Park, hvor Fellaini havde været en stor succes for Everton.

Indtil videre har den lange belgier med det karakteristiske hår ikke haft samme succes i United. Der er endnu ikke noteret noget ud for hans navn, når vi snakker mål og assists. Men Fellaini tror på sig selv, og er opsat på at slå igennem.

– Da jeg ankom kendte jeg ikke nogen af spillerne her, det gør jeg nu og det hjælper mig. Jeg ser lyst på fremtiden og er opsat på at få succes her. Jeg var ude med en skade i en periode, og ved jeg kan gøre det bedre end jeg har gjort. Jeg er mere selvsikker nu, og føler jeg har spillet udemærket i de seneste kampe, så det er jeg tilfreds med, siger Fellaini til United Review.

Fellaini har startet inde i de seneste kampe for United, og har efter hans tilbagevenden fra skadespausen været i klar fremgang på midtbanen. Dog var der massiv kritik af hans præstation efter kampen mod Bayern i midtugen.

Netop den lange skadespause har frustreret Fellaini, da det ikke er nemt at komme til en ny klub og så måtte se til fra tribunen.

– Det var naturligvis vældig frustrerende. Jeg var jo kommet til en ny klub med nye holdkammerater, jeg ville vise hvad jeg kunne på banen og imponere folk. Jeg var frustreret over at skulle se til fra siden i så lang tid. Men det er dejligt at være tilbage, og jeg har spillet en del på det seneste. Vi har fået nogle gode resultater og har forbedret os som hold på det seneste, det håber jeg fortsætter, siger Fellaini.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bayern boykotter britisk presse

Næste artikel

Nye kontrakter på vej til fire profiler

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share