Beckham tror på United-forandring over sommeren

Treble-vinderen ser fremad på vegne af United, efter hvad han kalder en svær sæson for klubben.

David Beckham glæder sig over at se forandringer i United, og han tror det er vejen frem for klubben efter en dårlig sæson.

– Det har været fuld af op og nedture. Det er slutningen på sæsonen, og jeg tror, mange fans glæder sig over netop det. Jeg tror, der er nødt til at ske forandringer, og jeg glæder mig over at se netop det ske lige nu, siger han til SkySports.

Selvom United-fansene er hårdt prøvet i de her år, så peger David Beckham på, at de fortsat møder op, der er fuldt på Old Trafford hver gang, og det er bare sådan, de er, mener han.

– Der er ikke mange, der har været igennem det, de er gået igennem de seneste år, men stadion er stadig fyldt, siger han.

Da David Beckham for godt 19 år siden forlod Manchester United, var det en ung Cristiano Ronaldo, der overtog hans mytiske nummer 7. Nu er Ronaldo tilbage, og Beckham håber, det bliver sådan.

– Det vil være vigtigt for fansene, og jeg tror også, det er vigtigt for ham. Det er virkelig imponerende at gøre det, han gør, i hans alder, og forhåbentlig fortsætter det en sæson eller to, siger han.

Forrige artikel
Paul Pogba

Pogba tøver over fremtid: Peger blikket mod United-rivaler?

Næste artikel

Ornstein: Pogba afviser kontroversielt City-skifte

ANNONCE