Bekræftet: Martial forlænger med United

Manchester United har netop annonceret, at de har forlænget Anthony Martials kontrakt til og med juni 2024. I kontrakten er der mulighed for at forlænge aftalen med yderligere et år.

Rygterne har længet gået på, at Martial skulle være på vej til at forlænge sin kontrakt med “de røde djævle”. Nu er det officielt: Den franske kantspiller vil være at finde på Old Trafford i mange år fremover. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Hovedpersonen selv udtaler sin tilfredshed over at skulle blive og fortsætte sin udvikling i Manchester:

– Jeg elsker min tid i denne klub. Fra dagen jeg skiftede, har jeg følt mig som en del af United-familien, og jeg har været utroligt taknemmelig og overvældet over den varme og kærlighed, jeg har modtaget fra fansene. 

– Jeg vil gerne takke Ole (Gunnar Solskjær, red.) og hans trænerstab for deres tiltro til mig og for at have hjulpet mig med at tage mit spil til det næste niveau. I denne klub handler det om at vinde trofæer, og jeg er sikker på, at det næste stykke sølvtøj ikke er langt væk. 

Solskjær havde også en kommentar til Martials kontraktforlængelse: 

– Anthony (Martial, red.) er en spiller, alle trænere ville elske at have. Af en ung mand at være, har han en god fodboldhjerne hvilket, koblet til hans exeptionelle talent, gør ham til en spiller med en spændende fremtid foran sig. Dette er den perfekte klub for Anthony at fortsætte sin udvikling som en topklasse angriber, og vi er meget glade for, at han har skrevet under på en langvarig aftale. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Phelan ser stort potentiale i trænerstaben

Næste artikel

U23: Reading venter i PL International Cup-kvartfinale

ANNONCE