Phelan ser stort potentiale i trænerstaben

Sir Alex Ferguson’s tidligere højre hånd, Mike Phelan, har stor tiltro til Manchester United’s trænerstab.

– Balancen er god, feedbacken er god, og vi kommer godt ud af det med hinanden. Der er en god variation i vores alder, så vi har mange forskellige idéer. Vi kommunikerer godt sammen, hvilket er meget forfriskende. Ole sidder på toppen af det hele, og jeg kredser rundt i de forskellige led og forsøger at få alt til at udfolde sig efter Manchester United’s principper.  

Sådan lyder det fra assistenttræneren, Mike Phelan, der også har store roser til Michael Carrick og Kieran Mckenna. 

– De har stort potentiale. Michael udvikler sig rigitg fint. Han har fantastiske holdninger til spillet og har selv været en exceptionel spiller. Kieran startede med at at træne akademiet, da han kom til klubben, så han har stort kendskab til de unge spillere. Nu fører han alle sine metoder fra akademiet videre til førsteholdet. Det er spændende og inspirerende. 

Det er blandt andet derfor, den garvede United-mand mener, at Manchester United’s historie med at kultivere ungt talent for alvor kommer til udtryk i trænerstaben. 

– Det minder mig lidt om tiden med Ferguson, hvor trænerstaben var en god sammensætning af ungdom, erfaring og viden. Det giver en ekstra dynamik.  

United’s nuværende trænerstab har været aktiv i mindre end seks uger, hvor det er blevet til otte sejre og én uafgjort i ni kampe. 

 

 

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Transferoverblik: Hvad kommer der til at ske i dag?

Næste artikel

Bekræftet: Martial forlænger med United

ANNONCE