Bekræftet: Vardy misser United-kamp

Manchester United slipper for at skulle holde øje med Jamie Vardy, når Leicester kommer på besøg på Old Trafford i den kommende weekend.

Efter Jamie Vardy’s udvisning imod West Ham for et par uger siden, reagerede han meget kraftigt over for dommeren. Efterfølgende gjorde det engelske fodboldforbund det klart, at Vardy ikke slap ustraffet for reaktionen.

Leicester 22-måls mand har nu været til sin høring, og fodboldforbundet har besluttet at give ham en ekstra spilledags karantæne. Det er godt nyt for Manchester United, fordi Vardy dermed ikke kommer til at spille på Old Trafford på søndag.

For Leicester bliver det dog ikke svært at motivere sig til kampen. Tottenhams pointtab mod West Bromwich mandag aften betyder nemlig, at Leicester med en sejr på Old Trafford kan blive engelske mestre.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

U21: Nederlag i Southampton

Næste artikel

Herrera: Vi har et fantastisk hold

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share