U21: Nederlag i Southampton

Uniteds reserver tabte i går aftes med 2-1 i Southampton.

Titlen kom i hus i sidste uge, efter sejren i sidste minut på White Hart Lane mod Tottenham. Derfor har Warren Joyce og hans u21-tropper ikke det store at spille for i de sidste to kampe.

I går gæstede man så Southampton, og det gav spilletid til et par af de spillere, der hidtil ikke har fået så meget tid på banen. Holdet bestod dog endnu engang primært af defensive kræfter, og denne skævvridning har sæsonen igennem påvirket mandskabet.

United kom bagud kort efter pausen, og med godt 20 minutter tikbage fik Paddy McNair, der i dagens anledning nærmest lå som 10’er på den offensive midtbane, sendt bolden i eget net bag Sam Johnstone.

Ti minutter før tid fik Matthew Willock reduceret, men United kom ikke helt op og fik udlignet, på trods af et fremragende forsøg fra Devonte Redmond i sidste minut.

Glædeligt var det, at Phil Jones fortsætter med at få spilletid uden at rende ind i en ny skade, ligesom tilbagevendte Axel Tuanzebe fik fuld tid i gårsdagens kamp. Desuden kom unge Demetri Mitchell ind og gjorde en god figur det sidste kvarter, efter et år med mange skader ellers har holdt ham på sidelinjen.

United mangler nu blot Chelsea på Stamford Bridge, før sæsonen er færdig og man for alvor kan nyde titlen som vinder af U21-ligaen.

UNITED: Sam Johnstone; Axel Tuanzebe, Ro-Shaun Williams, Phil Jones (75′ Demetri Mitchell), Cameron Borthwick-Jackson; Devonte Redmond, Regan Poole (69′ Matthew Willock), Joe Riley, Guillermo Varela (69′ Joshua Harrop), Paddy McNair; Scott McTominay.

Reserver: Dean Henderson og Tosin Kehinde.

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mata: Fodboldspillere er overbetalte

Næste artikel

Bekræftet: Vardy misser United-kamp

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share