AC Milan vil beholde Dalot

Selvom han kun har fået et par optrædener for klubben, er AC Milan allerede nu villige til at udskifte Diogo Dalots lejeaftale med en mere permanent en af slagsen

Det er blevet til sparsomt med minutter i Manchester United-trøjen for Diogo Dalot, som siden ankomst til England i sommeren 2018 har været ramt af en del forskellige skader.

Derfor blev portugiseren for en måneds tid siden udlejet til AC Milan, hvor Dalot skulle få nogle tiltrængte minutter i benene i indeværende sæson. Indtil videre er det blevet til to kampe i Europa League, inklusiv blandt andet et mål og en assist i sidste uge, og et indhop i weekenden, men det har været rigeligt for italienerne. 

Ifølge mediet Tuttosport har klubben fra støvlelandet angiveligt allerede kontaktet Manchester United flere gange i bestræbelserne på at gøre den 21-årige backs ophold i modebyen permanent. 

Dalot har kontrakt med United, som ikke ville have en købsoptions med i lejeaftalen, indtil sommeren 2023. Han har været i aktion 35 gange under Ole Gunnar Solskjærs ledelsen, hvor det er blevet til en enkelt scoring.     

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Istanbul Başakşehir

Næste artikel

Bellingham løfter sløret for fravalget af United

Relaterede artikler
Total
0
Share