Big Sam: Bitter pille at sluge

West Ham-manager Sam Allardyce er skuffet over aftenens uafgjorte resultat mod United, da han mener, at van Persies mål burde være annulleret.

Ikke mange hold har i denne sæson formået at snuppe point fra United i Premier League. Det lykkedes for West Ham denne aften, men alligevel er Sam Allardyce skuffet.

“Årsagen til, vi ikke vandt, var den assisterende dommer, hvilket er en bitter pille at sluge. Det ville have været en stor sejr for os her i West Ham, men sådan gik det ikke,” udtalte Allardyce til Sky Sports.

Efter 77 minutter ramte Shinji Kagawa begge stolper med sit forsøg, hvorefter bolden landede hos Robin van Persie, der befandt sig i en tydelig offside-position. Hollænderen sendte kuglen i mål, men den assisterende dommers flag blev nede.

”Det var ikke en svær beslutning,” fortsatte Allardyce. ”Den assisterende dommer er på linje med vores bagerste forsvarsspiller, og han kan se den hvide trøje foran ham. Bolden rammer stolpen og lander hos van Persie, og han sender den i nettet.”

”Flaget burde være gået op. Du bliver nødt til at spørge ham (den assisterende dommer, red.), hvorfor han ikke gjorde det. Frygt? Hvem ved; jeg gør ikke. Du bliver nødt til at spørge ham.”

Det var anden gang i sæsonen, at de to hold spillede 2-2 på Boleyn Ground, og det var anden gang, van Persie scorede det sidste mål.

Forrige artikel

Pointdeling i London

Næste artikel

Fergie: Spillede som mestre

ANNONCE