Pointdeling i London

West Ham gav Manchester United kamp til stregen og sørgede for, at mesterskabet fortsat er en håndfuld point væk for Fergies tropper.

Manchester United havde mulighed for at komme et vigtigt skridt nærmere mesterskabet ude mod formstærke West Ham, men hjemmeholdet ville ikke ligge sig uden kamp.

Udeholdet var længe om at komme i gang, og imens de forsøgte at finde fodfæste bragte The Hammers sig i front. Matt Jarvis fandt Andy Carroll i feltet, og den lange angriber headede den ned til sin angrebspartner, Ricardo Vaz Te, til 1-0.

Derefter overlod de spillet til gæsterne, der dog ikke fik meget ud af det spilovertaget.

Ikke før Shinji Kagawa satte sig igennem på venstrekanten, gik til baglinjen, og lagde den fladt ind i fødderne på Antonio Valencia. 1-1 holdt til pausen.

Manchester United var utrolig tæt på at komme foran ved første lejlighed efter pausen, men Robin van Persie kunne netop ikke lægge den ned til Phil Jones i feltet.

Fem minutter efter er Andy Carroll tæt på at smadre den ind fra lang afstand. Det kunne tippe begge veje.

10 minutter inde i anden halvleg tipper det så hjemmeholdets vej. Mohamed Diamé trykkede til den udefra, og den sad så yderligt, at David de Gea måtte give efter. 2-1.

Som ventet parkerede West Ham bussen efter deres føringsmål, og det havde Manchester United problemer med at dæmme op for.

Tæt på kom de ved Robin van Persie, men keeperen reddede flot et ellers stærkt hovedstødsforsøg.

Shinji Kagawa var arkitekten bag første mål, og han skulle vise sig at have en finger med i spillet på anden udligning også. Japanerens afslutning tog begge stolper, og så kunne Robin van Persie sparke returen ind.

I overtiden kunne det igen have tippet begge veje, da Chicharito fik en mulighed i den ene ende før Matt Taylor brændt en halv friløber i den anden. Derfor måtte det ende uafgjort 2-2.