Bild: Manchester United jagter dyr Bundesliga-stjerne

Det tyske medie Bild beretter, at Manchester United er med i “pokerspillet” om Kolo Muani, som Eintracht Frankfurt angiveligt forlanger €100 mio. for.

Randal Kolo Muani har haft en fremragende sæson i det tyske, hvor han har scoret 12 mål og assisteret 10 gange i Bundesligaen for Eintracht Frankurt.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Derfor har Manchester United blandt andre europæiske giganter set sig lune på den franske spydspids ifølge det tyske medie Sport Bild.

Bild oplyser, at Eintracht Frankfurt kræver i omegnen af €100 mio. for Kolo Muani. I skrivende stund skulle det angiveligt være Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern München og Paris Saint-Germain, som tager del i “pokerspillet” om den 24-årige franskmand.

Alligevel er det Manchester United, som har været mest konkrete i interessen for den profilerede angriber ifølge Bilds oplysninger.

Allerede i vintertransfervinduet havde Manchester United følere ude på Kolo Muani, hvor man forespurgte på angriberen.

Bild beretter desuden, at Manchester Uniteds værdsætter franskmandens villighed til at arbejde i defensiven, ligesom hans teknik og målscoringsevner selvsagt også vægter højt.

Som ung var Kolo Muanis yndlingsklub sågår Manchester United. Hvorvidt dette giver Manchester United en fordel i kampen om angriberens underskrift, oplyser mediet ikke.

Alligevel blokerer den igangværende salgsproces af Manchester United for en yderligere udvikling i bestræbelserne på at sikre sig franskmandens underskrift.

De andre bejlere

Chelsea, Tottenham, Paris Saint-Germain og Bayern München er også inde i billedet.

Hos Chelsea ser det efterhånden svært ud i forhold til at opnå en plads i Champions League, men udsigten til at tage del i et nyopstartet projekt kunne angiveligt tiltale franskmanden.

Tottenham vil også tage del i jagten, hvis man ikke formår at få forlænget kontrakten med Harry Kane. Englænderen har kontraktudløb i sommeren ’24.

I PSG er der er også udsigt til en genopbygning, hvor Lionel Messi blandt andet har kontraktudløb. Derfor forsøger Kylian Mbappé angiveligt at overbevise landsholdskammeraten om at komme til den franske hovedstad.

Bayern München nævnes også som mulige bejlere, uden at mediet specificerer interessen yderligere.

En yderligere afklaring i Kolo Muani-sagaen ventes at finde sted i løbet af maj-måned, hvor mere konkrete bud ventes at komme på bordet.

Forrige artikel

Officielt: Martinez ude resten af sæsonen

Næste artikel

Express: Mulighed for amerikansk investering i klubben

ANNONCE