Mini-rejsedokumentar: Turen går til Manchester

OldTrafford.dk har i samarbejde med LA Travel lavet en mini-rejsedokumentar om “Turen går til Manchester” (Betalt samarbejde)

OldTrafford.dk har i samarbejde med LA Travel lavet en mini-rejsedokumentar og to podcastepisoder med navnet “Turen går til Manchester”. Her deler Christian K. Nissen, podcastvært hos OldTrafford.dk. og hans ven Kalle Snogdal Sørensen, der også er United-fan deres oplevelser af at besøge Manchester. Rejsen foregår i begyndelsen af februar i år, hvor de to gutter kommer på Old Trafford og ser de røde djævles kamp mod Crystal Palace. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

LA Travel har hjulpet med at arrangere kampbillet og hotel til turen i et betalt samarbejde. Du kan bestille din egen tur på OldTrafford.dk/rejser

I mini-rejsedokumentaren følger du Christian og Kalle, mens de udforsker Manchester og oplever kampdagen på Old Trafford. Dokumentaren tager dig med på en visuel rejse gennem Manchester som by. Du får et indblik i den unikke stemning og kultur omkring Manchester United og klubbens ikoniske stadion.

Som en Manchester United-fan med flere ture til Old Trafford glæder Christian sig til at dele sine erfaringer om fodboldture og oplevelser i Manchester med sin ven Kalle, der nyder sin jomfrurejse til Manchester i minidokumentaren.

Du vil i minidokumentaren blandt andet opleve stemningen på en ægte fan-pub, en stadionrundtur på Old Trafford og et besøg på National Football Museum.

De to podcastepisoder, der er en del af “Turen går til Manchester”, byder på en mere detaljeret gennemgang af Christian og Kalles rejse til Manchester. De taler om deres forventninger til turen for at se United på Old Trafford, og deler deres tanker og følelser om kampdagen og turen generelt. Nogle af lydklippene fra podcastepisoderne vil du også opleve i mini-dokumentaren.

Formålet med mini-dokumentaren og podcastepisoderne er at give dig et indblik i, hvordan det er at besøge Old Trafford og opleve fodboldkampe live på stadion. Hvis du selv går med ønsket om at tage til Manchester og se United spille, kan du bestille din rejse på OldTrafford.dk/rejser

Forrige artikel

Express: Mulighed for amerikansk investering i klubben

Næste artikel

Optakt: Skadesplagede mandskaber i kamp om vigtige point

ANNONCE