Billethaj får karantæne fra Old Trafford

En ung mand har fået 5 års karantæne fra engelske fodboldstadions efter at han i efteråret blev snuppet i salg af sortbørsbilletter.

Manchester United og det britiske politi er for alvor begyndt at dæmme op for det store salg af sortbørsbilletter til klubbens kampe på både hjemme- og udebane.

Det kom især til udtryk i dag, da Adam Connolly blev fundet skyldig i såkaldt uautoriseret salg af billetter ved retten i Trafford.

Connolly blev til hjemmekampen imod Everton tilbage i oktober sidste år arresteret for salg af sortbørsbilletter. Han havde i alt 37 sæsonkort på sig ved anholdelsen, skriver Greater Manchester Police i en pressemeddelse.

Adam Connolly blev idømt fem års såkaldt banning order, hvilket betyder at han ikke må gå til nogen fodboldkampe i England i de næste fem år, samtidig med at han heller ikke må bevæge sig nær Old Trafford eller besøge byer, hvor Manchester United skal spille kamp.

– Vi mener at Connolly havde skabte et sofistikeret og bredt netværk for sin sortbørshandel og denne her straf viser at vi har nul tolerance overfor sådan nogle virksomheder. Dette uregulerede salg af billetter kan lede til uro inde på stadion og samtidig stoppe ægte fans fra at gå til kampe, med mindre de er villige til at betale overpriser. Vi arbejder tæt sammen med Manchester United og andre fodboldklubber på at stoppe disse aktiviteter, lyder det fra Dean Howard fra Greater Manchester Police.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mata: Sådan er fodbold

Næste artikel

- Falcao burde have valgt en anden klub

ANNONCE