Mata: Sådan er fodbold

Juan Mata mener ikke, at Manchester United havde fortjent at tabe til Swansea og opfordrer sine holdkammerater til hurtigt at rejse sig igen.

Lørdag tabte Manchester United 2-1 ude mod Swansea i en Premier League-kamp, hvor United dominerede. Juan Mata, som kom ind fra bænken i anden halvleg, mener ikke, at United havde fortjent at rejse hjem fra Wales uden point.

– Nogle gange vinder man kampe, som man ikke fortjener at vinde, og andre gange får man bare ikke, hvad man fortjener. Sådan er fodbold, skriver Mata i sin ugentlige blog.

– Nu må vi rejse os igen, kigge mod den næste kamp og gøre det godt igen for vores fans på Old Trafford i weekenden mod Sunderland, skriver Mata.

Nederlaget til Swansea betyder, at Manchester United falder ned på fjerdepladsen, og spanieren spår, at der bliver hård kamp om de Champions League-givende pladser.

– Som jeg siger hver eneste uge, og særligt nu, er det vitalt at vinde kampe. Vores rivaler sætter ikke farten ned, og kampen om Champions League-pladser bliver tættere end nogensinde, mener Mata.

På trods af at Louis van Gaal i den seneste tid har henvist Juan Mata til bænken, er Uniteds nummer otte på tredjepladsen på klubbens topscorerliste. Seks mål har Mata scoret.

Forrige artikel

Van Gaal: Vi kan håndtere presset

Næste artikel

Billethaj får karantæne fra Old Trafford

ANNONCE