Biografi om Ole Gunnar Solskjær netop udkommet

The Guardians Manchester United-korrespondent Jamie Jackson har skrevet en biografi om Ole Gunnar Solskjær der spænder fra ungdommen i Norge, tiden som spiller på Old Trafford og rollen som manager i Molde, Cardiff og Manchester United.

Ole Gunnar Solskjærs kredit som manager bliver diskuteret uge efter uge af United-fans, såvel som fodboldinteresserede i det hele taget.

Nordmanden er konsekvent på alles læber i engelsk fodbold i ly af sit job som manager for en af Storbrittaniens giganter.

Men idet vi konstant analyserer og bedømmer hans arbejde nu og her, kan det måske fra tid til anden blive glemt at Solskjærs historie – som menneske, spiller og træner – er en interessant fortælling om en mand der har taget sin karriere meget alvorligt, og fået succes på trods af store udfordringer.

Den historie har The Guardians Manchester United-korrespondent Jamie Jackson nu valgt at skrive i bogform under titlen: The Red Apprentice: Ole Gunnar Solskjaer: The Making of Manchester United’s Great Hope.

Jamie Jackson har interviewet mer end 50 personer til bogen og har fået unik indsigt ind i Solskjærs historie, psykologi og indflydelse på de mennesker han har arbejdet sammen med.

Bogen udkom den 29. oktober og kan anskaffes i danske og internationale boghandlere.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Nagelsmann nedtoner det store nederlag

Næste artikel

Champions League-vindende legende er død

ANNONCE