Nagelsmann nedtoner det store nederlag

Manchester United knuste onsdag aften forrige sæsons Champions League-semifinalister fra RB Leipzig med hele 5-0. Udeholdets cheftræner, Julian Nagelsmann, nedtonede efter kampen betydningen af cifrene på nederlaget.

Onsdag var Nagelsmanns første besøg på Old Trafford nogensinde. Det bliver dog med al sandsynlighed en aften, som hurtigt går i glemmebogen for den 33-årige succestræner og hans tyske mandskab.

Leipzig, der i øjeblikket ligger nummer ét i den tyske Bundesliga, måtte tage hjem til Tyskland med en 5-0-afklapsning – blandt andet efter et hattrick af indskiftede Marcus Rashford, som kom på banen efter 60 minutters spil.

Ifølge Nagelsmann er cifrene på gårsdagens nederlag dog ikke retvisende. Det fortalte han ifølge uefa.com efter kampen.

– Efter det andet mål stoppede vi med at forsvare. Det er det eneste, jeg kan klage over. Vi skulle have bevaret den defensive struktur og tabt 2-0.

– Det ville ikke have været noget særligt, men det synes jeg heller ikke, 0-5 er. Det sker for mange andre hold også. Vi skal lære af de sidste 20 minutter, fordi ellers var det slet ikke så dårligt, fortalte Nagelsmann. 

Leipzig-træneren var heller ikke tilfreds med sit holds offensive udtryk i kampen.

– Vores offensive spil var ikke godt nok. Vi var ikke effektive nok og smed for tit bolden væk. Vi har mere i os end det, afsluttede Nagelsmann med at sige.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Alex Telles er testet positiv for COVID-19

Næste artikel

Biografi om Ole Gunnar Solskjær netop udkommet

ANNONCE