Blackburn vil beholde Keane

Blackburn Rovers ser gerne, at lejesvenden Michael Keane skifter på permanent basis. Bolden er på Uniteds banehalvdel, lyder det.

21-årige Michael Keane har siden årsskiftet været udlejet til Blackburn, hvor det bl.a. er blevet til 12 kampe og tre mål. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og klubben fra den næstebedste række er så glad for forsvarsspilleren, at de gerne ser, at han fortsætter i Blackburn, når lejekontrakten udløber til sommer.  

– Niveauet i de kampe, Michael har spillet for os, har været exceptionelt, siger Blackburn-manager Gary Bowyer til The Lancashire Telegraph. 

Det er endnu uvist, hvem der er manager for Manchester United i næste sæson. Og usikkerheden på Old Trafford kan påvirke Michael Keanes fremtid, erkender Gary Bowyer. 

– Han er Manchester United-spiller, og når sæsonen slutter, vender han tilbage til Manchester United. Så vi må først og fremmest afvente og se, hvordan situationen er der, siger Bowyer. 

Michael Keane blev kåret til årets reservespiller i 2011/12-sæsonen og står indtil videre noteret for tre førsteholdsoptrædener – alle i Liga Cuppen. 

Michael Keanes bror, Will Keane, der også er United-spiller, er i øjeblikket lejet ud til QPR. 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: Van Gaal øjner tysk trio

Næste artikel

Medie: RvP i spil til Sunderland-kampen

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share