Blackburn vil beholde Keane

Blackburn Rovers ser gerne, at lejesvenden Michael Keane skifter på permanent basis. Bolden er på Uniteds banehalvdel, lyder det.

21-årige Michael Keane har siden årsskiftet været udlejet til Blackburn, hvor det bl.a. er blevet til 12 kampe og tre mål. 

Og klubben fra den næstebedste række er så glad for forsvarsspilleren, at de gerne ser, at han fortsætter i Blackburn, når lejekontrakten udløber til sommer.  

– Niveauet i de kampe, Michael har spillet for os, har været exceptionelt, siger Blackburn-manager Gary Bowyer til The Lancashire Telegraph. 

Det er endnu uvist, hvem der er manager for Manchester United i næste sæson. Og usikkerheden på Old Trafford kan påvirke Michael Keanes fremtid, erkender Gary Bowyer. 

– Han er Manchester United-spiller, og når sæsonen slutter, vender han tilbage til Manchester United. Så vi må først og fremmest afvente og se, hvordan situationen er der, siger Bowyer. 

Michael Keane blev kåret til årets reservespiller i 2011/12-sæsonen og står indtil videre noteret for tre førsteholdsoptrædener – alle i Liga Cuppen. 

Michael Keanes bror, Will Keane, der også er United-spiller, er i øjeblikket lejet ud til QPR. 

Forrige artikel

Rygte: Van Gaal øjner tysk trio

Næste artikel

Medie: RvP i spil til Sunderland-kampen

ANNONCE