Blackett: Van Gaal giver de unge selvtillid

Tyler Blackett har store roser til Louis van Gaals måde at håndtere unge spillere på.

Midt under Manchester Uniteds vilde indkøbstur i sommer opstod der kritik af, at klubben brugte penge på bekostning af at give unge spillere chancen.

Tyler Blackett er dog en af flere, som alligevel har fået en mulighed under Louis van Gaal, og den 20-årige forsvarsspiller mener, at van Gaal er tro mod sin filosofi om altid at give ungdomsspillere chancen.

– Fra dag ét har manageren ladet forstå, at han ville give os unge chancen, og han har holdt sit ord. Det er herligt, og jeg er bare glad for, at jeg er en af dem, han har fået øjnene op for. Han er meget motiverende og presser dig hele tiden til at forbedre dig, siger Blackett til United Review.

– Der er tidspunkter, hvor du har brug for at få skub i den rigtige retning, hvis ikke du lever op til forventningerne, så jeg nyder at arbejde sammen med ham. Er han en skræmmende personlighed? Jeg vil sige det på den måde, at han har sine øjeblikke, hvor han giver os meget klar besked, men det ser jeg kun som en fordel. Det er altid rart at vide, hvor du står i hans hierarki. Det er fint at arbejde sammen med ham.

Blackett er tilbage fra karantæne til kampen mod Everton, men da van Gaal vil have højrebenede Paddy McNair til at dække den ene plads i midterforsvaret, er det ikke sikkert, Blackett træder direkte tilbage på holdet.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Welbeck skyder tilbage mod van Gaal

Næste artikel

Vidal hørte aldrig fra United

ANNONCE