Welbeck skyder tilbage mod van Gaal

Danny Welbeck er glad for at have fået chancen som angriber, og slår tilbage mod dem der siger, at han ikke scorede nok i United.

– Hvis du får en række kampe og scorer nogle mål fra din favoritposition, så vokser selvtilliden naturligvis, siger Danny Welbeck i følge BBC, efter der i de seneste dage har været meget snak om angriberens form og historik foran kassen.

I den forgangne uge scorede Welbeck hattrick for Arsenal i Champions League, og slår derfor tilbage mod Louis van Gaal og andre, som har kritiseret ham for at score for lidt da han spillede i United.

– Folk kan selvfølgelig sige, at jeg ikke scorede nok mål. Men prøv at smide selv de bedste angribere ud på kanten af en fire-mands midtbane og se om de så scorer.

– Ingen kan kritisere mine afslutninger, da de sjældent har set mig spille i angrebet. Nu kommer jeg frem til de rette positioner, og vil bare sende bolden i nettet. Jeg er sikker på, at alle angribere føler som jeg gør, siger Welbeck.

Wenger tilfreds med Welbeck

Mens Louis van Gaal ikke kunne bruge Welbeck i United, og kritiserede den unge angriber for ikke at have scoret nok gennem de seneste tre sæsoner i United, og for ikke at kunne leve op til den standard der er sat af van Persie og Rooney, så er hans nye chef lykkelig for at have ham på holdet.

– Man kan se at han hele tiden forbedrer sig, det er vældig positivt og der er meget mere på vej fra ham, siger Arsene Wenger.

Også fansene i den nordlige del af London har taget Welbeck til sig, det mener i hvert fald en af klubbens gamle helte Martin Keown.

– Fansene har et specielt forhold til Welbeck og de synger allerede hans navn. Han ved, at hans karriere for alvor tager fart nu, og han er en af fansenes yndlinge. Han laver de rette løb, har hele tiden et smil på læberne og elsker at spille fodbold, så målene skal nok fortsætte med at komme, siger Keown.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

U18: Sejr mod Wolves

Næste artikel

Blackett: Van Gaal giver de unge selvtillid

ANNONCE