Bog kommer med afsløringer om United-transfers – FIFA går ind i sagen

Journalister fra Der Spiegel står bag ny bog, som kommer med nye detaljer i Manchester Uniteds ageren på transfermarkedet.

De to journalister Rafael Buschmann og Michael Wulzinger står bag en kommende bog, som under navnet “Football Leaks: The Dirty Business of Football” vil komme med afsløringen om nogle af fodboldens største transfers.

Allerede nu er et par afsnit fra bogen blevet sendt ud til medier, hvilket – ifølge Sky Sports – har fået FIFA til at gå ind i sagen og undersøge nærmere.

Det er især detaljer omkring Manchester Uniteds køb af Paul Pogba som har foreløbig har fået mest opmærksomhed. Handlen kan indebringe spillerens agent Mino Raiola over 41 millioner pund i løbet af kontraktens 5-årige varighed. En andel som har vakt fodboldforbundets interesse gennem sin kompleksitet.

Klubben har foreløbig afvist overfor AP at der er noget at mistænkeligt i handlen, som FIFA har kendt til siden den blev indgået i august. 

I bogen kommer der også afsløringen om Manchester Uniteds store aflønning af Zlatan Ibrahimovic på det der har svaret til 367.640 pund om ugen.

Bogen er endnu ikke udkommet, så man vil uden tvivl kunne forvente flere historier de kommende dage.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Herrera: Champions League er vigtigst

Næste artikel

Rooney: Vigtigt at komme i Champions League

ANNONCE