Bossen afslører transfertopprioritet

Louis van Gaal holder kortene tæt på kroppen i forhold til sommerens transfervindue, men på én position står det klart, at truppen skal forstærkes.

Det er ikke tilfældigt, at lige nøjagtig Bastian Schweinsteiger senest er blevet sat i forbindelse med et skifte til Manchester United. Det er nemlig lige præcis en spilfordelende, balancemidtbanespiller som Louis van Gaal har sat som sit vigtigste transfermål denne sommer.

– 6’eren er en nøglespiller for mig. Der er flere nøglespillere, men 6’eren er bestemt en af dem. I denne sæson, når Michael Carrick har været skadet, har jeg været nødsaget til at anvende spillere på den position, som ikke har deres forcer der. Såsom Ander Herrera og Wayne Rooney.

– De har gjort det godt på den position, men jeg har kun Michael Carrick som den eneste højrebenede 6’er. Derfor er det et hovedpunkt, men jeg vil ikke diskutere andre positioner, for så røber jeg for meget, siger Louis van Gaal til klubbens egen hjemmeside.

Ud over Bastian Schweinsteiger er Ilkay Gündogan, Paul Pogba, Sami Khedira og Kevin Strootman også blevet nævnt som mulige nye tilføjelser.

Forrige artikel

Belgien-træner: Januzaj må finde spilletid

Næste artikel

Casillas ser gerne De Gea i Real Madrid

ANNONCE