Bruno: Jeg følte altid, at vi kunne vinde kampen

Bruno Fernandes var aldrig i tvivl om, at Manchester United ville kunne vinde aftenens kamp mod Villarreal, fortæller han kort efter aftenens sejr over Villarreal.

Det holdt hårdt i aften. Man skulle både igennem en periode, hvor man var bagud, og så skulle man helt frem til det 95. minut, før man kom foran. Sejren fik Manchester United dog i land. Og selvom fansene ikke nødvendigvis var stensikre på, at den ville komme, havde dagens anfører, Bruno Fernandes, det anderledes.

– Jeg følte altid, at vi kunne vinde i dag. Også da de scorede. Så scorede Alex (Telles, red.), og så var det ekstra skub fra fansene helt fantastisk, siger Bruno Fernandes.

Selvom sejren kom i hus, var det ikke verdens kønneste kamp for et United-hold, der er i en hård periode. Derfor krævede det også ekstragode præstationer fra nøglespillere for at hive en sejr i hus, og det ville Bruno Fernandes gerne rose dem for.

– Det var fantastisk at se David (De Gea, red.) holde os inde i kampen med de fantastiske redninger. Så spillede vi med to angribere til sidst, og vi vidste, at de ville være klar, så snart boldene kom ind i boksen. Og ja, angribere har en næse for mål, og i dag hjalp Cristiano os igen.

Næste kamp for Manchester United er i weekenden mod Everton i Premier League, inden et drabeligt kampprogram venter i den næste måneds tid.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Karakterbogen: United vinder trods ringe indsats

Næste artikel

Solskjær: Vi var heldige til sidst

ANNONCE