Solskjær: Vi var heldige til sidst

Villareal er et godt hold, som gør tingene svære for deres modstandere ifølge United-manageren.

Selvom Ole Gunnar Solskjær ikke kunne skjule sin begejstring over Cristiano Ronaldos dramtiske sene sejrsmål, så erkender han, at holdet var heldige med at få sejren på Old Trafford.

– Selvfølgelig skulle vi have sejren, men vi var heldige med det. De er et godt hold, og de har ikke tabt i lang tid, så den er svær. Og den er svær, fordi vi er på hjemmebane og vil vinde, men de spiller godt, så hvis vi ikke presser dem, jamen så er de tilfredse med at bare at forsvare, siger han.

Ifølge nordmanden så var der i det sidste kvarter af kampen en fornemmelse af, at det sene, afgørende mål vil komme. Og tilstedeværelsen af Cristiano Ronaldo forstærker den følelse.

– Nogle gange handler det ikke om den eller den aflevering. Det handler om tilskuerne, Stretford End har suget bolden i mål før, det ved jeg, og når du har Cristiano Ronaldo på holdet, så har du altid en chance, siger han.

Og Solskjærs påskønnelse af Ronaldo nåede ingen øvre grænse efter slutfløjt.

– Seriøst, han er så, så god foran mål, og han har en impact på spillere, fans, ja hele klubben, siger Solskjær samtidig med, at Stretford End var i gang med at synge i glædesrus. Ikke om Cristiano Ronaldo – men om Ole Gunnar Solskjær.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Bruno: Jeg følte altid, at vi kunne vinde kampen

Næste artikel

Højdepunkter: Ronaldo sender Old Trafford i ekstase dybt inde i dommerens tillægstid

ANNONCE