Bruno sikrer vigtigt point mod Tottenham

Med et straffespark kort før tid, sikrede Bruno Fernandes et point i en jævnbyrdig kamp mod Tottenham.

For tomme tribuner trådte Manchester United-spillerne ud på Tottenhams nye imponerende stadion for at spille den første kamp i mere end 100 dage.

Ofre for COVID-19 blev mindet, sundhedsvæsnet hyldet, og der blev knælet for at støtte Black Lives Matter-bevægelsen, som også havde erstattet spillernavnene på de to holds trøjer. Det var, som få andre ting i øjeblikket ikke en normal oplevelse.

De første 25 minutter var en blandet affære, hvor United havde bedst fat. Scott McTominay styrede midtbanen på normalvis, og Rashford kom frem til en god afslutning, som vi også kendte det før hans grimme skade, men Lloris reddede.

Få øjeblikke efter Løb Bergwijn fra Uniteds midtbane, Maguire vendte noget langsomt, og så afsluttede hollænderen knaldhårdt mod De Geas mål. Den spanske målmand burde have gjort det bedre, men han kunne ikke holde bolden ude, og det er måske også normalt, at han laver såddane fejl.

United bagud 1-0, og det er sjældent en god idé mod et Mourinho-hold, der skal have et resultat.

Anden halvleg fortsatte som første. United var dominerende, men når Mourinho-hold er foran, så tillader de historisk ikke modstanderen meget plads. Det er en ting, der stadig er, som vi kender det.

Paul Pogba fik i starten af anden halvleg sit længe ventede comeback, da han kom ind sammen med Greenwood.

Og franskmanden viste fra start prøver på sine talenter, og han fik med ti minutter igen tilkæmpet sig et straffespark. Det kunne Bruno Fernandes eksvere meget sikkert.

Derefter meldte trætheden sig for alvor, begge holds spillere tonsede frem og tilbage, men fejlafleveringerne stod i kø. Dommer Jon Moss kunne også lavede fejl, da han fejlagtigt så et straffe begået på Bruno Fernandes, som VAR dog omstødte. Ganske rimeligt.

Til aller, aller sidst var det Mason Greenwood, der var tættest på at stjæle overskrifterne, men den unge angriber måtte se sit forsøg gå tæt forbi mål.

Kampen viste, at der er mange ting, der er tilbage ved det normale, og selvom United-fans måske havde sæt næsen op efter mere, så er uafgjort ‘ude’ mod Tottenham Hotspur vel altid godkendt.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Startopstilling: Ingen Pogba i start-11'eren

Karakterbogen: Godkendt indsats i London