Karakterbogen: Godkendt indsats i London

Der var mange jævne præstationer i den første kamp efter coronanedlukningen.

David de Gea – 4
Ser rigtig, rigtig skidt ud på Tottenhams mål, og det tæller ned. Især når man er holdets måske mest rutinerede spiller. Laver dog en rigtig flot redning kort efter., der trækker op.

Aaron Wan-Bissaka – 5
Har til tider travlt i rummet bag sig, som han ikke får lukket ligeså tæt, som vi er vant til at se. Går med offensivt uden dog at være prangende her.

Victor Lindelöf – 6
Laver få – måske ingen – fejl, og spiller bolden godt på. Egentlig som vi kender svenskeren.

Harry Maguire – 4
Er De Geas ‘partner in crime’ på Tottenhams mål. Det er frustrerende, at de er to af de rutinerede, der kan peges på i den måske eneste situation i kampen, hvor koncentrationen fejler. Spiller sig op efterfølgende.

Luke Shaw – 6
Venstrebacken gør et pænt arbejde i sin venstre side både offensivt og defensivt. En kandidat til kampens spiller.

Fred – 5
En usynlig indsats af brasilianeren, og karakteren er måske med pil ned, for der perioder hvor rummet mellem ham og forsvaret er for stort, og det gav problemer. Sov også i en situation, hvor Shaw kommer tilbage og giver hjørne.

Scott McTominay – 4
Rigtig flot første halvleg, men dårlig anden, hvor det virkede, som om batterierne var tomme.

Bruno Fernandes – 7 (kampens spiller)
Skulle lige ind i kampen, men kæmpede sig ind i rollen som ham, der dikterede tingene for United. Der var fejl imellem, men en kølig eksekvering på straffe trækker op.

Daniel James – 3
Det var ikke godt i dag. Lykkedes ikke med noget offensivt udover et enkelt indlæg, hvor Rashford vistnok havde begået et frispark i mellemtiden. Skiftet ud i starten af anden halvleg.

Anthony Martial – 4
Det var i grunden en meget Martial’sk indsats. Han har evnen til at virke komplet ugidelig men pludselig kan han dukke op og tvinge Hugo Lloris ud i en flot redning, som han gør kort inden Uniteds udligning.

Marcus Rashford – 4
Første kamp siden sin skade, og det kunne ses. Der er noget rust, der skal løbes af, før han er i fulde omdrejninger. Har en flot afslutning indledningsvis, der dog sidder lige på målmanden.

Paul Pogba (indskiftet 63. minut) – 7
Flot indhop af franskmanden der virkede i godt spillehumør. Tilkæmper sig straffesparket, og han laver en fremragende aflevering til Marcus Rashford senere i kampen.

Mason Greenwood (indskiftet 63. minut – 5
Gør, hvad man kan forvente, og han er endda tæt på at blive dagens store helt med sin afslutning i aller sidste sekund. Men hvor er det dog fedt, at man sidder med en spændt fornemmelse af, han reelt kan afgøre kampen, da han får bolden i situationen.

Nemanja Matic, Odion Ighalo og Eric Bailly er uden for bedømmelse. 
 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Bruno sikrer vigtigt point mod Tottenham

Næste artikel

Rødglødende Roy Keane: - Er dødtræt af den målmand

ANNONCE