Bruno tror på trofæer efter Ronaldo-ankomst

Bruno Fernandes er ligeså begejstret som klubbens fans over, at Ronaldo er tilbage i den røde del af Manchester.

Cristiano Ronaldos tilbagevenden til Manchester United bringer holdet tættere på pokaler, mener verdens bedste fodboldspillers landsmand Bruno Fernandes.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ronaldo kommer med en vindermentalitet, som han har vist alle steder, og den bliver værdifuld for holdet ifølge Uniteds nummer 18.

– Vi ved, hvad han kan give os, og alles fokus er – ligesom Cristianos – på at vinde. Vi ved, at vi er tættere på trofæer med ham på holdet, siger midtbaneprofilen til manutd.com.

De to har endnu ikke mødtes på træningsbanen i Manchester, men de har den seneste uges tid været sammen med det portugisiske landshold. Hvert fald indtil fredag i sidste uge, hvor Ronaldo forlod lejren, fordi han løb ind i karantæne efter et gult kort.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van de Beek: Solskjær ønskede jeg blev

Næste artikel

Chicharito i UTD Podcast: “United vil altid være mit hold”

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share