Bruno Fernandes mod Villa

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.

Lørdag aften scorede Bruno Fernandes begge Uniteds mål, da holdet spillede uafgjort 2-2 mod Aston Villa. Alligevel var det en noget skuffet portugiser, der mødte pressen efter kampen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Han er især skuffet over den måde, som kampen sluttede på, hvor United inkasserede to mål på under fem minutter – og smed dermed en sikker 2-0 føring væk.

“Efter det første mål kunne vi føle, at de begyndte at presse os meget mere, men vi formåede stadigvæk at spille os frem til chancer – og scorede endda et mål mere. Efter det var vores skud ikke gode, vores afleveringer var ikke gode, og så begyndte vi at miste en del bolde. Vi mistede selvtillid og momentum og begyndte at give meget mere plads til dem mellem linjerne og i bredden, og med den kvalitet de har oppe foran, vil man blive straffet,” siger han.

Selvom det kun lykkedes at sikre ét point på Villa Park, ser alting ikke helt sort ud ifølge Bruno. Han mener, at præstationen trods alt var bedre, end resultatet antyder.

“Præstationen var helt sikkert bedre end resultatet. Vi spillede mere kontrolleret, end vi har gjort før, men i sidste ende er det vigtigste for os at vinde kampe, og det formåede vi ikke i dag,” siger han.

I stort set hele første halvleg formåede United at kontrollere spillet med et højtstående pres, hvor man vandt nærmest alle andenbolde. Efter pausen faldt presset fra hinanden, og i den sidste halve time af kampen var det i stedet hjemmeholdet, der sad på det meste.

Alligevel mener Bruno Fernandes, at United fortjente at få mere end ét point med fra Villa Park, hvis man ser på hele kampen. Han erkender dog, at det i sidste ende altid handler om, hvilket resultat man får ud af kampen, hvorfor der stadigvæk er meget, der kan forbedres.

“Ser man på hele kampen, synes jeg, at vi fortjente mere, men det handler ikke om at fortjene noget, det handler om at få point. Uheldigvis var vi ikke gode nok til at få de tre point. Vi har stadigvæk meget at forbedre, selvom vores præstation var god i dag, men det hele handler om at få spillet og resultaterne til at hænge sammen,” siger han.

Personligt er han glad for sine to mål, men han foretrækker klart en sejr for holdet fremfor personlig succes.

“Jeg er på ingen måde glad. Selvfølgelig er alle glade for at score mål, men jeg havde foretrukket at vinde kampen. Det ville være bedre, hvis jeg fik frataget mine to mål – og andre havde scoret i stedet – hvis det havde ført til, at vi havde vundet kampen. Mine to mål betyder ingenting, når vi kun fik ét point ud af kampen, men ønskede alle tre,” siger han.

Bruno Fernandes har nu scoret syv mål i 19 Premier League-kampe.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
4
Shares
Forrige artikel

Rangnick bekræfter: Martial ville ikke være med i truppen

Næste artikel

Martial svarer tilbage: Vil aldrig nægte at spille

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
4
Share