Buffon: Vi tænkte, de skulle have briller i United

Den italienske målmand Gianluigi Buffon er ude med riven efter Manchester United og beslutningen om at lade Paul Pogba forlade klubben.

Paul Pogba har efter skiftet til Juventus udviklet sig til at blive en af de mest ombejlede spillere i europæisk fodbold. Pogba var frustreret over mangel på spilletid i United, og han fik lov at skifte. En beslutning der til stadighed undrer mange – heriblandt Buffon.

– Jeg har været i fodbold i mange år, men Sir Alex Fergusons beslutning om at lade Paul Pogba forlade klubben, er en af de mærkeligste beslutninger, jeg har været vidne til, udtaler målmanden til Daily Express.

– Allerede efter et par enkelte træninger, kunne vi se, hvor god han var. Vi kunne ikke tro, at det var den samme spiller, de havde set i United. Vi tænkte, at de måske skulle have briller.

På rygtebasis er Pogba kædet sammen med mange af de helt store klubber som FC Barcelona, Manchester City og Chelsea. En tilbagevenden til United bliver også nogle gange nævnt, men Buffon er dog sikker på, at Juventus kan holde på franskmanden.

– Pogba kan gøre ting, som kun Pogba kan. Det er lidt ligesom Ronaldo og Messi, så selvfølgelig bliver han kædet sammen med de store klubber, men i øjeblikket opnår han store ting med Juventus. Hvis en klub skal købe ham, er jeg sikker på, at de skal slå transferrekorden.

Paul Pogba skiftede på en fri transfer til Juventus tilbage i 2012. I aften spiller han semifinale i Champions League mod Real Madrid.

Forrige artikel

U21 tæt på titlen

Næste artikel

Falcaos mor antyder United-exit

ANNONCE